За подобра и подостапна услуга воведовме зони кои ќе работат 24/7. Зоните се дел од експозитурите на ПроКредит Банка и ќе работат и по работното време на експозитурите, во недела и во државни празници. Секој клиент на ПроКредит Банка може да ги користи услугите во зоните 24/7. Влезот во зоните по работното време на експозитурите е со валидна дебитна или кредитна картичка.

УСЛУГИ ВО 24/7 ЗОНИТЕ