SHËRBIM I PLOTË BANKAR

ProCredit Banka është bankë e specializuar për ndërmarrje shumë të vogla, të vogla dhe të mesme dhe sipërmarrës pikërisht si Ju. Në ProCredit Bank Ju ofrojmë shërbim të plotë bankar dhe përkushtim të plotë nga ana e këshilltarit Tuaj bankar. Nga operacionet e rëndomta të përditshme bankare, pagesë të shpejtë të rrogave për të punësuarit Tuaj, pagesa vendore dhe ndërkombëtare në kohë, shërbime të volitshme depozitash, e deri në përkrahje për kreditim dhe financim të përgjegjshëm të të gjitha planeve Tuaja për avancim dhe zhvillim të biznesit Tuaj.

ProCredit Banka është bankë amë për ndërmarrjen Tuaj dhe vend për punën Tuaj të plotë bankare. Mund të udhëhiqni me llogaritë Tuaja personale dhe familjare për transaksione dhe kursim në një bankë të njëjtë, me kushte të volitshme, në mënyrë efikase dhe me shërbim me cilësi të lartë.

 

25.12.2018
  • EUR 61,30 61,4879 61,80
  • USD 52,55 53,8989 54,55
  • CHF 53,20 54,3563 55,80
  • GBP 67,20 68,2895 69,60
  • CNY 5,95 7,8100 7,95