За подобра услуга и поголема достапност на информациите кон нашите клиенти направивме мобилна апликација.

Апликацијата содржи:

  • oпшти информации за услугите на Банката,
  • пристап до системот на електронско банкарство,
  • онлајн-апликации за картички и електронско банкарство,
  • курсна листа,
  • соопштенија и новости од банката,
  • калкулатори за депозити и кредити,
  • локатори за експозитури и банкомати и
  • контакт-информации од банката.

Апликацијата е достапна на таблети и мобилни уреди со iOS и Android оперативен систем.
Mожете бесплатно да ја преземете преку пребарување во storе-овите: ProCredit Bank.

или со клик на следните копчиња: